Veelgestelde vragen

Vakantiehuis De Morgenstond is zo ingedeeld dat er 12 personen kunnen genieten van de ruimte. Tevens is de benedenverdieping is goed begaanbaar voor minder-validen. Voor een indruk van de indeling bekijkt u de plattegrond van De Morgenstond.

Plattegrond
Wilt u een dag voor vertrek naar de Morgenstond aub laten weten (+32 478 25 02 99) hoe laat u ongeveer denkt aan te komen? Als u mij dan nog eens belt een 30 min. voor aankomst, deel ik de richtlijnen.
Wij vragen met de meeste aandrang dat u NIET rookt in huis.
Huisdieren zijn niet toegelaten, omwille van de haren die ze vaak verliezen en omdat sommige mensen allergisch zijn voor honden en katten.
Alle bedden hebben de maat 200 cm x 90 cm. Als bedlinnen hebt U per persoon nodig: een matrasovertek, een éénpersoonsdonsovertrek en een kussensloop.
Nee. Wij hebben er vertrouwen in dat onze gasten zorgvuldig met onze spullen omgaan. Tot nu toe hebben wij nog nooit schade moeten aanrekenen. Voor een kopje of een glas dat wel eens gebroken wordt vragen we bij vertrek 2 euro op tafel achter te laten.
BIC kred bebb IBAN : BE48 7333 0214 5027
De meeste gasten beschikken zelf over een reiskinderbedje en brengen dat mee. Er zijn wel 2 kinderstoelen.
Ja, gelieve deze proper achter te laten!
Helaas: neen, om hygiënische redenen vragen we ieder om daar zelf voor te zorgen, indien gewenst.
We vragen onze gasten om het afval te sorteren – Wij zorgen voor de verwijdering.

Papier: in een curverbak in de garage.

Glas: in een curverbak in de garage.
PMD: in de blauwe zak onder het aanrecht, extra blauwe zakken in het rekje onder het aanrecht.
GFT (groenafval en etensresten): in de groene container in de garage. Er zit een composteerbare binnenzak in zodat de container schoon blijft. Aub er op letten dat het afval IN de zak terecht komt.
Restafval: in de grijze container in de garage.
Ten eerste: alle winkels zijn op zondag geopend!

Bakker: De Belgische bakker Adams, Molenstraat 63 is op zondag open tot de middag. Bakkerij Vromans, Kerkstraat is niet op zondag open, wel op zaterdag. Alle supermarkten in het dorp verkopen ook brood.
Specialiteiten: Wij kunnen U aanbevelen: Specialiteitzaak de Gulle Kaasboer in de Nieuwstraat: broodjes, croissants, kazen, beleg. Het Smokkelbroodje, een stukje verder in de straat, dat iedere dag geopend is vanaf 10.30 uur.
Restaurants: Pizzeria La Pergola. Heerlijke pizza’s van een echte italiaan. Chaamseweg, 100 meter richting centrum, aan de overkant. Let op! Niet het restaurant aan de straatkant maar het gebouwtje achteraan. Brasserie 
Den Engel: op de Singel in het centrum, tussen de Belse kerk en het Hollandse gemeentehuis: Altijd lekker en gezellig druk!
Supermarkten: Drie supermarkten die ook op zondag open zijn tot 17 uur: Jumbo, Aldi, Albert Heijn.

Contact

Heeft u na het lezen van deze vragen en antwoorden nog steeds vragen? Stuur ons dan een mail met uw vraag.
Email: info@demorgenstond.be